NAWAITU KU INI...

Salam..
Anda terpanggil untuk melihat blog saya ini di atas izin NYA. Saya pula terpanggil untuk membuat blog ini bagi berkongsi dua perkara iaitu membantu meningkatkan tahap kesihatan golongan wanita terutamanya dalam berdepan banyak gejala penyakit dewasa ini serta memberi peluang kepada orang di luar sana menambahkan pendapatan bulanan mereka. Ini bukan skim cepat kaya..dapat duit selepuk dan company tutup. Ini sebuah perniagaan berasaskan MLM yang memiliki sijil Akta Jualan Langsung dan juga product yang amat berkualiti.

Moga blog ini mampu memberi sedikit informasi dan sebagai langkah mula untuk kita semua menuju puncak!

Hanez@PB
017 - 8812471
Ampang

Friday, August 6, 2010

FEMININE COMPFORT BIO SANITARY PAD

  • Pad / Paintiliner herba dari AVAIL Beauty diperbuat dari kapas 100% (cotton)  
  • Ianya berkualiti tinggi dan dijamin selamat (Insyuran Produk 3 juta)
  • Mengandungi 17 herba terpilih yang membantu mencegah dan merawat masalah sakit puan
  • Ia berfungsi untuk menarik semua darah kotor yang ada di rahim untuk dikeluarkan manakala pad biasa berfungsi menakung darah semata-mata
  • Pelbagai masalah sakit puan mampu diselesaikan seperti senggugut, keputihan, kekuningan,kegatalan,masalah bau, kitaran haid yang tidak stabil, mencegah fibroid, kesukaran mengandung, mengeluarkan darah beku dalam rahim, melegakan sakit belakang ketika haid, cegah kanser dan masalah kencing tak lawas.
  • Paintiliner harus dipakai setiap hari (hijau), pad herba (biru) digunakan ketika haid. Paintiliner boleh digunakan lelaki untuk masalah gout, sakit pinggang, sakit kepala, migrain,luka, kayap, kurap, sakit tapak kaki, sakit gusi, gigi,demam dan melecur. Sebelum itu paintiliner perlu direnjis dengan air dan ditampal pada tempat sakit seperti koyok.
  • Jika anda mengalami masalah pengeluaran darah yang banyak sila pilih Night Use (merah).
  • Night Use juga sesuai untuk mereka yang bersalin dan keguguran serta berdepan dengan penyakit Angin Pasang dan sembelit.
  • Kanser Serviks (Pangkal Rahim) merupakan pembunuh No.2 di Malaysia. Tiada tanda-tanda awal gejala penyakit ini dapat dikesan. Dengan pemakaian pad herba/paintiliner ini, sekiranya seseorang wanita tersebut mengidap penyakit ini akan keluar tanda-tanda seperti pengeluaran darah bukan sewaktu haid, keputihan yang berlebihan, sakit semasa mengadakan hubungan seks dan sakit bahagian pinggang dan pinggul. 

No comments:

Post a Comment