NAWAITU KU INI...

Salam..
Anda terpanggil untuk melihat blog saya ini di atas izin NYA. Saya pula terpanggil untuk membuat blog ini bagi berkongsi dua perkara iaitu membantu meningkatkan tahap kesihatan golongan wanita terutamanya dalam berdepan banyak gejala penyakit dewasa ini serta memberi peluang kepada orang di luar sana menambahkan pendapatan bulanan mereka. Ini bukan skim cepat kaya..dapat duit selepuk dan company tutup. Ini sebuah perniagaan berasaskan MLM yang memiliki sijil Akta Jualan Langsung dan juga product yang amat berkualiti.

Moga blog ini mampu memberi sedikit informasi dan sebagai langkah mula untuk kita semua menuju puncak!

Hanez@PB
017 - 8812471
Ampang

Thursday, August 5, 2010

AVAIL BEAUTY MAMPU MERUBAH KEWANGAN ANDA!


 

Banyak peluang biz di luar sana..tapi biz yang macam mana? Biz yang tak cari orang? Jual burger pun kena cari org untuk beli burger..Biz yang tak ada barang? Aik camne leh jadi biz kl tak ada barang? Ramai orang ada pengalaman yang pelbagai dengan MLM. Tapi MLM yang bagaimana?


Avail Beauty sudah 6 tahun di Malaysia. Memiliki Akta Jualan Langsung. Bukan setakat di Malaysia bisnes ini sudah menjangkau ke Thailand, Indonesia, Brunei dan Singapura. Malah 2009 menyakiskan AVAIL BEAUTY menjadi MLM Tertinggi jualannya di Indonesia.


Mungkin korang ketawa dengar biz pad herba/paintiliner..tapi dalam biz ni ramai lelaki dah berjaya..saper kata lelaki tak leh wat biz ni? Datang Puchong kat opis AVAIL BEAUTY setiap Selasa 8.45 malam. Saksikan sendiri majoriti yang datang adalah LELAKI!


Permintaan sudah tersedia kerana wanita sekeliling anda semua PERLU memakai pad herba bila period dan paintiliner setiap ari bagi mengatasi pelbagai penyakit puan. Bukan itu saja di AVAIL terdapat banyak produk lain sekiranya anda ingin mencuba.


Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. Manusia yang selalu mencipta alasan tidak akan ke mana-mana. Tahukah anda lepasan Universiti dengan purata gaji RM1800 sebenarnya dibyar cuma 20 sen untuk seminit waktu mereka bekerja..Nak masuik toilet pun sekarang 30 sen..Jika anda CUKUP DENGAN APA YANG ANDA ADA...ABAIKAN notes ini. Tapi sekiranya anda tercari2 sebuah biz yang tidak berisiko tinggi AVAIL adalah jawapannya. Tak perlu pairing-pairing hanya sebuah perniagaan berasaskan MLM. Gandakan pendapatan anda!


Jika hari ini anda merasa sudah cukup dengan apa yang anda miliki..lihat sekeliling anda. Rumah apa yang kita diami, berapa saving yang kita miliki? Apa bekalan kita untuk anak-anak jika kita sudah tiada?


Selalu kita dengar orang memberi pelbgai ALASAN yang tak masuk akal..
1- Dah cukup bersyukur dengan apa yang dimiliki @ Rezeki di tangan ALLAH ~sedangkan ALLAH tidak akan mengubah nasib kita melainkan kita sendiri mengubahnya
2-Tak ada masa nak wat biz..sibuk sibuk dan sibuk...sedangkan semua orang diberi 24jam sehari..dalam MLM masa anda digandakan...jika anda berada di Ampang menjalankan urusniaga...dline anda berada di Temerloh sedang membuat urusniaga yang sama..
3- Malu- kalau bab malu apa yang saya syorkan anda patut 'cantas' urat malu anda itu..kita selalu malu tak bertempat..kita boleh terkinja2 di disko..kita boleh melalak2 di karaoke tapi bila berjumpa dengan orang kita tiba-tiba menjadi malu? Malu tak anda bila poket sentiasa penuh?
9/10 dari sumber rezeki datangnya dari perniagaan..maka rebutlah peluang 9/10 itu..hidup atas kehendak kita..tidak ada orang yang akan mengubahnya melain diri sendiri..

No comments:

Post a Comment