NAWAITU KU INI...

Salam..
Anda terpanggil untuk melihat blog saya ini di atas izin NYA. Saya pula terpanggil untuk membuat blog ini bagi berkongsi dua perkara iaitu membantu meningkatkan tahap kesihatan golongan wanita terutamanya dalam berdepan banyak gejala penyakit dewasa ini serta memberi peluang kepada orang di luar sana menambahkan pendapatan bulanan mereka. Ini bukan skim cepat kaya..dapat duit selepuk dan company tutup. Ini sebuah perniagaan berasaskan MLM yang memiliki sijil Akta Jualan Langsung dan juga product yang amat berkualiti.

Moga blog ini mampu memberi sedikit informasi dan sebagai langkah mula untuk kita semua menuju puncak!

Hanez@PB
017 - 8812471
Ampang

Sunday, February 13, 2011

PENGEDAR-PENGEDAR CAPPUCCINO A CAFE TONGKAT ALI DIPERLUKAN

  • A Cafe Cappuccinno Tongkat Ali ni produk terbaru yang aku buat..baru tak baru almost 5months ler da aku supply ke kedai-kedai mamak sekitar KL dan Selangor. Harga pasaran RM22 sekotak/ sepapan. Kalau nak wat biz beli banyak2 (20 kotak) harga akan jadi RM15 sekotak..dah untung RM7 sekotak/sepapan..
  • Satu papan/kotak ada 12 sachets...katakan satu hari 4 orang minum kat satu kedai mamak tu dalam sebulan (4 sachets x 30 hari) da laku 120 sachets @ bersamaan 10kotak..itu baru satu kedai! Kalau 20 kedai da ada 200 kotak sebulan kalikan dengan RM7 untung sekotak/sepapan...da sama ngan gaji kita kat opis...apa yang best biz ni nampak cam cikai tapi pulangannya banyak dan lumayan dalam keadaan kita tak yah push diri..tak yah nak explain panjang2 ngan orang...just supply jer..dan masa yang diambil pun tak lama...sehari buat 2jam...berbaloi? lebih dari itu...call me Hanez 017 8812471 :)

No comments:

Post a Comment